Tietoa meistä

Laatu ja turvallisuus

Lantmännen Cerealia tekee aktiivisesti työtä elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun hyväksi. Varmistamme tuotteidemme laadun huolellisesti aina raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. Lantmännen tuntee vastuunsa – pellosta pöytään. Lantmännen Cerealia on osa Lantmänneniä.

Tuotteemme on kehitetty erityisesti ravintola- ja suurtalouskäyttöön. Korkean laadun takaamiseksi arvioimme tuotteiden ulkonäköä, makua, hajua ja koostumusta aistinvaraisin testein. Valikoimaan kuuluvia tuotteitamme koemaistetaan säännöllisesti, ja uusia testataan.

 

Lantmännen Cerealia tuotteet eivät sisällä mitään geenimuunneltuja aineosia. Vaadimme alihankkijoiltamme, että heidän toimittamansa raaka-aineet ja tuotteet ovat GMO-vapaita.

Pakkausmerkinnät ovat tärkeä osa tuoteturvallisuutta. Noudatamme elintarvikkeiden merkintöjä ja kuvausta koskevaa elintarvikelainsäädäntöä. Merkintöjen tulee olla selkeitä ja ymmärrettäviä, ja niistä tulee ilmetä muun muassa tuotteen nimi, ainekset, ravintosisältö, paino, parasta ennenpäiväys ja valmistusohje.

Lisää tietoa meistä > 

Yritys