Cellentani ai funghi porcini e ricotta (Vaaleaa kuitukierrepastaa tatti-ricottakastikkeessa)


Ainekset, 10 annosta
  • 3 banaanisalottisipulia
  • 5 rkl voita
  • 250 g ricottajuustoa
  • 2,5 dl kuivaa valkoviiniä
  • 0,5 kg tuoreita tatteja
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1,5 dl extra neitsytoliiviöljyä
  • 0,8 kg cellentani vaaleaa kuitukierre pastaa - Kungsörnen
  • suolaa, rouhittua mustapippuria, herneenversoja

Valmistus

1. Kuori ja viipaloi salottisipuli ja valkosipuli. Kuullota salottisipuli voissa, lisää viini ja anna kiehua minuutti. Lisää ricotta ja mausta suolalla ja pippurilla. Puhdista sienet ja viipaloi ne.

2. Paista sienet oliiviöljyssä valkosipulin kera. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta al dente suolalla maustetussa vedessä. Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen. Lisää sienet ja koristele herneenversoilla. Jauha mustapippuria myllystä päälle.


Ravintoarvot/annos:

Ainesosa

Määrä

Yksikkö

Energiaa (kJ)

2482,7

kJ

Energiaa (kcal)

594,47

kcal

Rasvaa

28,05

g

Hiilihydraatteja

68,47

g

Proteiinia

17,36

g

Kuitua

1,27

g

Natriumia

40,25

mg

Tyydytettyjä rasvahappoja

4,06

g

Monotyydyttämättömiä rasvahappoja

1,38

g

Monityydyttymättömiä rasvahappoja

0,28

g

joista sokereita

0

g

Suolaa

0

g

Vettä

45,9

g

Rasvaliukoisia vitamiineja

0

 

D-vitamiinia

0,04

µg

E-vitamiinia

0,14

mg

K-vitamiinia

0

µg

Vesiliukoisia vitamiineja

0

 

Tiamiinia (B1)

0,05

mg

Riboflaviinia (B2)

0,17

mg

C-vitamiinia

4,26

mg

Niasiinia (B3)

3,41

mg

Mineraaleja

0

 

Fosforia

50,45

mg

Jodia

0

µg

Rautaa

0,98

mg

Kalsiumia

207,76

mg

Kaliumia

188,63

mg

Magnesiumia

6,72

mg

Seleeniä

1,04

µg

Sinkkiä

0,06

mg

A-vitamiinia

0

µg


Your rating: 0

3,1/5 based on 723 votes.