Fusilli täysjyväkierrepastaa, kesäkurpitsaa, munakoisoa, siitakesieniä ja rucolapestoa


Annosmäärä 10
  • 1,2 kg fusillipastaa Kungsörnen
  • 300 g munakoisoa
  • 400 g kesäkurpitsaa (keskikokoinen)
  • 100 g punasipulia lohkoina
  • 300 g siitakesieniä
  • 20 kirsikkatomaattia
  • 100 g paahdettuja pinjansiemeniä
  • 300 g rucolapestoa (erillinen resepti)

1. Pese kesäkurpitsa ja munakoiso. Leikkaa vihannekset sopiviksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli lohkoiksi. Paista siitakkeita voissa niin että niihin tulee väriä.

2. Paista kasvikset oliiviöljyssä. Sekoita sienet ja kaikki vihannekset. Mausta suolalla ja myllystä rouhitulla mustapippurilla.

3. Tarjoile pasta vihannesten kera ja lusikoi pestoa päälle. Koristele pinjansiemenillä ja tuoreella basilikalla.


Ravintoarvot/annos:

AinesosaMääräYksikkö
Energiaa (kJ) 2791,9 kJ
Energiaa (kcal) 669,2 kcal
Rasvaa 22,57 g
Hiilihydraatteja 97,4 g
Proteiinia 19,97 g
Kuitua 3,18 g
Natriumia 210,3 mg
Tyydytettyjä rasvahappoja 3,27 g
Monotyydyttämättömiä rasvahappoja 11 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 2,58 g
joista sokereita 0 g
Suolaa 0 g
Vettä 120,87 g
Rasvaliukoisia vitamiineja 0  
D-vitamiinia 0,02 µg
E-vitamiinia 1,25 mg
K-vitamiinia 0 µg
Vesiliukoisia vitamiineja 0  
Tiamiinia (B1) 0,09 mg
Riboflaviinia (B2) 0,08 mg
C-vitamiinia 12,4 mg
Niasiinia (B3) 0,63 mg
Mineraaleja 0  
Fosforia 158,68 mg
Jodia 0 µg
Rautaa 2,08 mg
Kalsiumia 198,9 mg
Kaliumia 293,2 mg
Magnesiumia 51,5 mg
Seleeniä 2,86 µg
Sinkkiä 0,64 mg
A-vitamiinia 0 µg

Your rating: 0

3,1/5 based on 736 votes.