Karibian kasvispihvejä, bulgursalaattia


Ainekset, 10 annosta
  • 30 Go Green Karibian kasvispihviä
  • 0,5 l bulguria
  • 1 l fondista valmistettua kasvislientä
  • 300 g aurinkokuivattuja tomaatteja, tilkka säilöntälientä
  • 2,5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 3 basilikaruukkua
  • 0,75 kg keitettyjä kikherneitä
  • 2 punaista chiliä, hienonnettuina
  • 2 valkosipulin kynttä, puristettuina
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 3 rkl omenasiiderietikkaa
  • 1 dl tuorepuristettua sitruunamehua
  • Suolaa, pippuria

Valmistus

1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeiden mukaisesti kasvisliemessä. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja persilja. Suikaloi basilika. Anna bulgurin jäähtyä ja lisä sitten keitetyt kikherneet. Sekoita loput ainekset isossa kulhossa. Mausta sitruunalla ja suolalla.

2. Lämmitä pihvit kiertoilmauunissa 150°C noin 10 minuuttia. Sivele pinnat öljyllä ennen lämmittämistä niin pihveihin tulee lisää väriä.

3. Tarjoa bulgursalaatin kanssa.

Ravintoarvot/annos:

AinesosaMääräYksikkö
Energiaa (kJ) 2588,48 kJ
Energiaa (kcal) 612,32 kcal
Rasvaa 24,05 g
Hiilihydraatteja 86,7 g
Proteiinia 18,03 g
Kuitua 10,56 g
Natriumia 250,27 mg
Tyydytettyjä rasvahappoja 0,5 g
Monotyydyttämättömiä rasvahappoja 0,74 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,67 g
joista sokereita 0 g
Suolaa 0 g
Vettä 138,48 g
Rasvaliukoisia vitamiineja 0  
D-vitamiinia 0,2 µg
E-vitamiinia 0,97 mg
K-vitamiinia 0 µg
Vesiliukoisia vitamiineja 0  
Tiamiinia (B1) 0,11 mg
Riboflaviinia (B2) 0,17 mg
C-vitamiinia 78,64 mg
Niasiinia (B3) 1,35 mg
Mineraaleja 0  
Fosforia 30,06 mg
Jodia 0 µg
Rautaa 2 mg
Kalsiumia 135,52 mg
Kaliumia 250,9 mg
Magnesiumia 11,9 mg
Seleeniä 0,21 µg
Sinkkiä 0,5 mg
A-vitamiinia 0 µg

Your rating: 0

3,1/5 based on 711 votes.