Karibian kasvispihvejä, sitruunaa ja chiliratatouillea


Ainekset, 10 annosta
  • 250 g keltasipulia, silputtuna 
  • 5 valkosipulin kynttä, puristettuina
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 0,8 kg kesäkurpitsaa viipaleina
  • 400 g keltaista paprikaa suikaleina
  • 1 kg kokonaisia säilyketomaatteja liemineen
  • 1 jalapenochili, pieninä kuutioina
  • 3 dl punaisia linssejä
  • 0,5 l vettä
  • 1 dl kasvisfondia
  • 2,5 dl ruoanlaittojogurttia
  • 25 kuivattua viikunaa, paloiteltuina
  • 1 dl tuorepuristettua sitruunamehua
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 20 GoGreen Karibialaista kasvispihviä
  • Suolaa, pippuria

Valmistus

1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää kesäkurpitsa, paprika, chili, tomaatit, linssit, vesi, juustokumina, kardemumma ja kasvisfondi. Keitä kannen alla 20-25 minuuttia, niin että linssit ovat kiehuneet rikki. Lisää jogurtti, viikunat ja sitruunamehu. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Lämmitä pihvit kiertoilmauunissa 150°C n. 10 minuuttia.
 Sivele pinnat öljyllä ennen lämmittämistä niin pihveihin tulee lisää väriä.


Your rating: 0

3,1/5 based on 801 votes.