Kasvislasagne - Lilla Edet


Ainekset, 10 annosta
  • 1,3 l Lasagnette täysjyväkuviopastaa - Kungsörnen
  • 4 dl vettä
  • 100 g vehnäjauhoja
  • 3 dl kevytmaitoa
  • 100 g keltasipulia, silppuna
  • 200 g maustamatonta raejuustoa
  • 300 g porkkanaa rouheana raasteena
  • 300 g tomaattimurskaa liemineen
  • 380 g tuorejuustoa
  • 40 g ketsuppia
  • 0,5 l tomaattipyreetä
  • 1 tl chilipulveria
  • 10 g suolaa
  • 2 g rouhittua mustapippuria
  • 60 g juustoraastetta

1. Voitele 1/1 GN -pakki ja asettele lasagnetet siihen.

2. Valmista suurus sekoittamalla vesi ja jauhot. Keitä maito. Lisää keltasipuli, raejuusto, porkkanaraaste, tomaattimurska, tomaattipyree ja juustoraaste.
Lisää suurus ja kiehauta. Lisää suolaa, mustapippuria ja chilijauhetta maun mukaan.
Kaada kastike levyjen päälle ja sekoita.
Anna vetäytyä hetki niin levyt paisuvat ennen kuin laitat pakin uuniin.
Lisää juustoraaste

3. Paista uunissa 175° n. 30 minuuttia tai kunnes väri on kullanruskea.


Ravintoarvot/annos:

AinesosaMääräYksikkö
Energiaa (kJ) 2747,99 kJ
Energiaa (kcal) 643,64 kcal
Rasvaa 11,77 g
Hiilihydraatteja 112,1 g
Proteiinia 23,49 g
Kuitua 6,27 g
Natriumia 824,62 mg
Tyydytettyjä rasvahappoja 4,9 g
Monotyydyttämättömiä rasvahappoja 1,81 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,29 g
joista sokereita 0 g
Suolaa 1,08 g
Vettä 167,67 g
Rasvaliukoisia vitamiineja 0  
D-vitamiinia 0,11 µg
E-vitamiinia 0,24 mg
K-vitamiinia 0 µg
Vesiliukoisia vitamiineja 0  
Tiamiinia (B1) 0,08 mg
Riboflaviinia (B2) 0,08 mg
C-vitamiinia 24,43 mg
Niasiinia (B3) 1,38 mg
Mineraaleja 0  
Fosforia 63,3 mg
Jodia 0 µg
Rautaa 4,35 mg
Kalsiumia 80,72 mg
Kaliumia 408,97 mg
Magnesiumia 22,46 mg
Seleeniä 0,89 µg
Sinkkiä 0,35 mg
A-vitamiinia 259,52 µg

Your rating: 0

3,1/5 based on 897 votes.