Kullanhuuhtojapannu vaalealla kuitupastalla


Ainekset, 10 annosta

1. Tiristä liha ja sipuli voissa – vähän kerrallaan. Lisää liemi. Keitä n. 20 minuuttia.

2. Lisää sinappi ja kerma. Valmista Maizenasaos ja lisää se käristykseen. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan suolalla maustetussa vedessä.

4. Tarjoile käristys pastan kera.


Ravintoarvot/annos:

AinesosaMääräYksikkö
Energiaa (kJ) 2710,31 kJ
Energiaa (kcal) 648,9 kcal
Rasvaa 24,55 g
Hiilihydraatteja 70,84 g
Proteiinia 32,08 g
Kuitua 6,26 g
Natriumia 999,85 mg
Tyydytettyjä rasvahappoja 11,11 g
Monotyydyttämättömiä rasvahappoja 3,9 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 0,4 g
joista sokereita 2,7 g
Suolaa 0,01 g
Vettä 239,53 g
Rasvaliukoisia vitamiineja 0  
D-vitamiinia 0,11 µg
E-vitamiinia 0,55 mg
K-vitamiinia 0 µg
Vesiliukoisia vitamiineja 0  
Tiamiinia (B1) 0,02 mg
Riboflaviinia (B2) 0,08 mg
Vitamin C 2,4 mg
Niasiinia (B3) 0,48 mg
Mineraaleja 0  
Fosforia 221,65 mg
Jodia 0 µg
Rautaa 0,53 mg
Kalsiumia 79,6 mg
Kaliumia 94,6 mg
Magnesiumia 68,89 mg
Seleeniä 1,08 µg
Sinkkiä 0,27 mg
A-vitamiinia 0 µg

Your rating: 0

3,1/5 based on 843 votes.