Tulista broilerikeittoa ja chilimarinoitua maissia - AlGerna


Ainekset, 10 annosta
  • 450 g kuutioitua broilerinlihaa
  • 150 g sipulia silppuna
  • 1,5 l kananlientä
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 1 kg Fusilli valkoista kuitupastaa (KUNGSÖRNEN)
  • 100 g creme fraichea, maustetaan paprika- ja chilijauheella
  • 30 g tacomausteseosta
  • 60 g Maizenaa

 

Chilimarinoitu maissi:

  • 0,5 kg maissinjyviä (pakaste)
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 100 g punaista paprika suikaleina
  • 1 dl hapanimeläkastiketta
  • suolaa, pippuria, rypsiöljyä paistamiseen

1. Esikeitä pasta puolet pakkauksen ohjeiden mukaisesta ajasta. Ruskista sillä aikaa broileri ja sipuli oliiviöljyssä. Lisää liemi ja kerma.

2. Lisää esikeitetty vaalea kuitupasta.

3. Lisää crème fraiche sekä paprika- ja chilijauhe. Lisää tacomauste, suolaa ja pippuria. Suurusta Maizenalla halutun sakeaksi. 

4. CHILIMARINOITU MAISSI: Paista maissi rypsiöljyssä. Lisää loput ainekset.

5. Lisä maissit keiton pinnalle.


Ravintoarvot/annos:

AinesosaMääräYksikkö
Energiaa (kJ) 2565,47 kJ
Energiaa (kcal) 619,92 kcal
Rasvaa 16,02 g
Hiilihydraatteja 88,26 g
Proteiinia 26,57 g
Kuitua 9,34 g
Natriumia 812,05 mg
Tyydytettyjä rasvahappoja 4,54 g
Monotyydyttämättömiä rasvahappoja 4,34 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,81 g
joista sokereita 3 g
Suolaa 0,01 g
Vettä 239,75 g
Rasvaliukoisia vitamiineja 0  
D-vitamiinia 1,09 µg
E-vitamiinia 0,59 mg
K-vitamiinia 0 µg
Vesiliukoisia vitamiineja 0  
Tiamiinia (B1) 0,14 mg
Riboflaviinia (B2) 0,2 mg
C-vitamiinia 24,6 mg
Niasiinia (B3) 4,71 mg
Mineraaleja 0  
Fosforia 350,92 mg
Jodia 0 µg
Rautaa 0,56 mg
Kalsiumia 50,8 mg
Kaliumia 176,1 mg
Magnesiumia 77,8 mg
Seleeniä 7,13 µg
Sinkkiä 1,03 mg
A-vitamiinia 2,25 µg

Your rating: 0

3,0/5 based on 973 votes.