Tietoa meistä

Laatu ja turvallisuus

Lantmännen Cerealia tekee aktiivisesti työtä elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun hyväksi. Varmistamme tuotteidemme laadun huolellisesti aina raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. Lantmännen tuntee vastuunsa – pellosta pöytään. Lantmännen Cerealia on osa Lantmänneniä.

Tuotteemme on kehitetty erityisesti ravintola- ja suurtalouskäyttöön. Korkean laadun takaamiseksi arvioimme tuotteiden ulkonäköä, makua, hajua ja koostumusta aistinvaraisin testein. Valikoimaan kuuluvia tuotteitamme koemaistetaan säännöllisesti, ja uusia testataan.

 

Lantmännen Cerealia tuotteet eivät sisällä mitään geenimuunneltuja aineosia. Vaadimme alihankkijoiltamme, että heidän toimittamansa raaka-aineet ja tuotteet ovat GMO-vapaita.

Pakkausmerkinnät ovat tärkeä osa tuoteturvallisuutta. Noudatamme elintarvikkeiden merkintöjä ja kuvausta koskevaa elintarvikelainsäädäntöä. Merkintöjen tulee olla selkeitä ja ymmärrettäviä, ja niistä tulee ilmetä muun muassa tuotteen nimi, ainekset, ravintosisältö, paino, parasta ennenpäiväys ja valmistusohje.

Lisää tietoa meistä > 

Yritys

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, meillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 45 miljardia Ruotsin kruunua.

Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Parhaiten tunnettuja tuotemerkkejämme ovat AXAKungsörnen, GoGreen, SchulstadGoohVaasanFinn Crisp ja Bonjour. Yhtiömme perustan muodostavat osaaminen ja arvot, joita omistajamme ovat kehittäneet vuosikymmenien ajan. Tutkimus ja kehitys sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellosta pöytään.