Tuotemerkit

Vaasan Koulunäkki

Vaasan Koulunäkki on Suomen suosituin näkkileipä. Se on klassikko, joka on kuulunut suomalaisten ruokapöytiin jo yli viidenkymmenen vuoden ajan.

 

Vaasan RuisNacho

Vaasan RuisNacho – lupa napostella. Vaasan RuisNachot on leivottu vain ja ainoastaan täysjyvärukiista, ilman lisäaineita. Herkullista, mutta silti niin terveellistä.

 

Vaasan Pieni Pyöreä

Vaasan Pieni Pyöreä on herkullisen paahtunut pyöreä näkkileipä. Aikansa innovaatio pyöreä näkkileipä on edelleen yksi suomalaisten suosikkinäkkileivistä.

 

Vaasan

Vaasan hapankorput täydentävät leipävalikoimaa, mutta ovat salonkikelpoinen valinta myös alkupaloihin, kakkupohjiin ja piiraisiin.

 

Kungsörnen

Kungsörnen on yksi Ruotsin tunnetuimmista tuotemerkeistä. Suomalaisille ammattikeittiöille Kungsörnen tarjoaa 100 % täysjyvädurumista valmistettuja pastatuotteita ja vastustamattoman herkullisia ohukaisia, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista täysin ilman palmuöljyä. Pastan valmistamme Ruotsissa Järnassa ja Laholmissa paistuu päivittäin 400 000 ohukaista.

 

GoGreen

GoGreen on lupaus vihreämmästä ruoasta. Tuotemerkin alta löydät laajan valikoiman kasviperäisiä tuotteita: valmiit kasvispihvit, kuivatuotteet kuten linssit, suurimot ja siemenet sekä maidottomat juomat.

 

Axa

Axa inspiroi tekemään terveellisempiä valintoja. Valikoimaame kuuluu myslejä, joiden tuotekehityksessä olemme panostaneet terveellisyyteen herkullista makua unohtamatta.

 

Frigodan