Pastan valmistus

Pastan keittäminen 

Keitettäessä suuria määriä pastaa lämpimässä pidettäväksi ennen tarjoamista, lyhennä suositeltua keittoaikaa.

Keittämällä pasta erissä, vältytään lämpimänäpidosta ja jokaiselle ruokailijalle voidaan tarjota vastakeitettyä pastaa.
Pasta on parhaimmillaan padassa keitettynä. Jos käytät muuta valmistusmenetelmää tai  -laitetta, lue laitteen käyttöohjeet. Tarvittaessa voit esikeittää osan pastasta edellisenä päivänä.

Lämpösäilytys ja tarjoilu

Kungsörnen-pastat kestävät lämpösäilytystä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pasta on kuitenkin hyvä keittää erissä, jotta sitä ei tarvitse pitää lämpimänä pitkään.

Tarjoa pasta matalasta vuoasta. Syvässä astiassa pasta painuu kasaan ja tarttuu yhteen. Tilkka kuumaa vettä tai öljyn ja kuuman veden seosta ennen tarjoilua pitää pastan irtonaisena ja helpottaa tarjoilua. Kun ruokailijoita on vähän, pasta kannattaa lämmittää annoksittain kiehuvassa vedessä tai mikroaaltouunissa lämpösäilytyksen sijaan.

 

Pakasteiden valmistus

Valmistus/lämmitys

Pakkauksissa olevat lämpötilat sekä valmistus- ja lämmitysajat ovat ohjeellisia. Valmistusajat ja lämpötilat vaihtelevat uunin tehon, mallin ja täyttöasteen mukaan.

Mikroaaltouunin käyttöön annetut suositukset koskevat yhden annoksen valmistamista täydellä teholla (750 W). Jos et ole varma, valvo valmistusta/lämmitystä. Valmistusaikaa tai tehoa voi olla tarpeen muuttaa. Varmista, että lämmitetyn ruoan sisälämpötila on vähintään 70 °C.  Kaikkien tuotteidemme pakkauksissa on selkeät valmistusohjeet.

”Käytännön vinkkejä onnistuneeseen ruoanlaittoon"